,

KONCAR HC1A60 348SF

Достапност:

На залиха


• Вкупен корисен волумен: 340 l 186?59,5?65 cm Рачно одмрзнување (LED) внатрешно осветлување Разладно средство: R600a Капацитет на мрзнење: 5,2 kg/24h Енергетска класа: F Потрошувачка kWh/24h: 0,838

24.500 ден

На залиха

Спореди