TOSHIBA RAS-B10J2KVSG-E SHORAI

Достапност:

Нема на залиха


НЕРГЕТСКА КЛАСА (SEER/SCOP):A+++ (8.60/5.10) МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊЕ:3200.00 W МАКСИМАЛЕН КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊЕ:4800.00 W ПРОСЕЧНА МОЌНОСТ:2500/3200 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ЛАДЕЊЕ:540 W ВЛЕЗНА МОЌНОСТ ГРЕЕЊЕ:700 W ПРОТОК НА ВОЗДУХ:660.00 m3 КАПАЦИТЕТ НА ОДВЛАЖНУВАЊЕ:1.00 l/h НИВО НА БУЧАВА:23.00 dB РАБОТНА ТЕМПЕРАТУРА:ОД -15 ? ДО 46 ? МАСА ВНАТРЕШНА ЕДИНИЦА:10.00 kg МАСА НАДВОРЕШНА ЕДИНИЦА:26.00 kg ПРЕПОРАЧАНА ПОВРШИНА:до 30 м2 ФРЕОН:R32 ФИЛТРИ:ULTRA Pure филтер ДИМЕНЗИИ НАДВ. ЕДИНИЦА:780 X 550 X 290 mm ГАРАНЦИЈА:3 години

45.990 ден

Нема на залиха