,

BEKO HDMI 32400 DTX

Достапност:

Нема на залиха


• 2 индукциски зони Контроли на допир Автоматско исклучување Безбедносен уред за деца Индикатор за преостаната топлина

16.990 ден

Нема на залиха

Спореди