BEKO VCC7324

Достапност:

На залиха


•Правосмукалка •Моќност:2400W •Вмукувачка моќ:430W •Капацитет на вреќа:4L •Hepa Filter 12 •Tелескопска цевка •Индикатор за полна вреќа •Ниво на бучава:78(dBA) •Должина на кабел:7m •Се задржува до 99.5% од прашината во самата правосмукалка •Посебно прилагодлива за лица со алергии •Должина на кабел:7m

7.990 ден

На залиха