,

BOSCH MCP3500 N

Достапност:

На залиха


• Боја бела • Моќност 25W • Автоматско уклучување/исклучување со притискање на конусот • вртење во 2 правци • лесно разглобување и чистење

1.800 ден

На залиха

Овој производ може да се купи на 3-36 рати.