DYNAMIC 7482 PANEL 2000W

Достапност:

На залиха


Грејна моќ 750W/1250W/2000W Ротационен прекинувач Прилагодлив термостатот Безбедно термичко исклучување Заштита од прегревање Индикаторско светло Вградени рачки за носење Самостојна или монтирана на ѕид 24-часовен тајмер Турбо вентилатор (опционално) Метален дизајн

1.800 ден

На залиха