-18%
,

FAVORIT 12000BTU JD HB -25

Достапност:

На залиха


  • Клима уред со R32 фреон
  • Капацитет: 4100.00W за ладење / 4200.00W за греење
  • Енергетска класа: (SCOP/SEER): A ++ (6.19/4.03)
  • Работна температура: Од – 25°C до 49°C
  • Просечна моќност на клима уредот: 3500/3800 W

22.990 ден 27.990 ден

На залиха

Спореди

Енергетската класа A++ со SEER/SCOP вредности од 6.19/4.03 го прави овој клима уред да е врвен избор за ефикасна климатизација. Со максимален капацитет на ладење и греење од 4100W и 4200W соодветно, оваа Favorit клима е подготвена за секакви климатски предизвици.

Со просечна моќност од 3500W за ладење и 3800W за греење, уредот е способен да осигура пријатна клима во вашите простории. Влезната моќност за ладење од 1450W и греење од 1120W гарантираат ефикасна и економична употреба.

Проектиран со проток на воздух од 600.00 m3 и капацитет за одвлажнување од -1,2 l/h, овој климатски уред осигурува свеж воздух и оптимална влажност. Нивото на бучава е контролирано и изнесува 53dB за внатрешната единица и 62.00 dB за надворешната.

Работната температура варира во широк опсег од -25 ℃ до 49 ℃, што го прави идеален за различни климатски услови. Со препорачана покривена површина од до 30 м2, овој климатски уред е перфектен за домови и мали бизнис простории.

Исто така, обезбедувајќи различни функции како филтер за прашина и јонизатор, и користејќи фреон R32, овој уред е и еколошки одговорен. Со димензии на надворешната единица од 705530279 mm, лесно се интегрира во вашиот простор.

SKU: КЛИН0122 Категории , Ознака:
Бренд:: FAVORIT
Гаранција (во месеци)

24