FAVORIT EC640WWFT

Достапност:

На залиха


Гаранција: 5 Години – димензии: B/Ш/Д 85cm/60cm/60 cm – капак на шпорет – плоча со 4 рингли за готвење) – волумен на рерна : 62 L – управувачка табла со 6 склопки – 6 позиции на контролни склопки

12.500 ден

На залиха