,

FAVORIT F2451

Достапност:

На залиха


DIMENSIONS: H/W/D
144/54/60 CM
VOLUME 182 L
COLOR WHITE

18.990 ден

На залиха

Спореди
 • димензии: 144/54/60 цм
 • бруто волумен: 210 L
 • нето волумен: 182 L
 • енергетска класа: F
 • гас: P600

Бел замрзувач со волумен од 210 литри (бруто) и 182 литри (нето), со димензии 144 цм (висина), 54 цм (ширина) и 60 цм (длабочина). Има енергетска класа F и работи со гас тип P600. Замрзувачот вклучува заменлива врата, регулирачки нозе, кофичка за мраз, прегради за брзо замрзнување и транспарентни прегради. Потрошува околу 238 kWh електрична енергија годишно и функционира на ниво на бучава од 41 dB. Идеален за ефикасни потреби за ладење и складирање во домови или канцеларии.

Спецификации               

 • димензии: 144/54/60 цм
 • бруто волумен: 210 L
 • нето волумен: 182 L
 • енергетска класа: F
 • гас: P600
 • боја: бела
 • заменлива врата: Да
 • регулирачки нозе: Да
 • сад за мраз: Да
 • прегради за брзо замрзнување: Да
 • транспарентни прегради: Да
 • потрошување на електрична енергија: 238 kWh/година
 • ниво на бучава: 41 dB
Тежина 49 кг
Баркод

КГ

Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…