,

FAVORIT TE80B20

Достапност:

На залиха


ДИМЕНЗИИ 427 Х 872 MM
ТЕРМОСТАТ 85 C°
ТЕРМОЗАШТИТА ПРОТИВ ПРЕГРЕВАЊЕ 100 C°
ТЕРМОМЕТАР
ГРЕЈНА МОЌНОСТ 1980 W
РАБОТЕН ПРИТИСОК 6 BAR
ЗАШТИТНА МАГНЕЗИУМ АНОДА
ГРЕЈАЧ БАКАР

8.490 ден

На залиха

Спореди
 • капацитет: 80 L
 • тип_на_контрола: Механичка √ на предницата на бојлерот
 • димензии: 427 Х 872 мм
 • тежина: (нето/бруто) 23/25 КГ
 • напојување: 220-240V; 50 Hz

Ви го претставуваме нашиот бојлер за вода со капацитет од 80 L и МЕХАНИЧКА КОНТРОЛА на предницата. Компактен со димензии 427 x 872 мм и 23/25 КГ (нето/бруто). Работи на 220-240V; 50 Hz со регулирање на температурата до 85 C°.

Има термичка заштита, сигурносен вентил и заштитен магнезиумски анод за безбедност. Моќност за греење од 1980 W и поврзување на водата од 1/2 инч. Изработен од траен бакарен греач, сапфирно сина емалка и студен челик за бојлер. Изолиран со полиуретанска пена за ефикасност.

Спецификации               

 • капацитет: 80 L
 • тип на контрола: Механичка на предницата на бојлерот
 • димензии: 427 Х 872 мм
 • тежина (нето/бруто): 23/25 КГ
 • напојување: 220-240V; 50 Hz
 • фиксирана температура на водата до: 0-85 C°
 • Копче за контрола на температурата на водата: Да
 • Термичка заштита против прегревање: 100 C°
 • Моќност за греење: 1980 W
 • Работен притисок: 6 BAR
 • Сигурносен вентил макс: Да
 • Поврзување на вода: 1/2 инч
 • Заштитен магнезиумски анод: Да
 • греач: Бакар
 • дебелина на бојлерот: 1,8 mm
 • емалка: Сафирно сина
 • Изолација од чиста пена: Полиуретанска пена
 • Материјал на бојлерот: Студен челик

 

Гаранција (во месеци)

60

Вие исто така би сакале…