FAVORIT TR-1800

Достапност:

8 на залиха


Моќност 1800 W – Гранитни плочи (мобилни) – Регулација: 3 нивоа – Термостат со сијалица – Нелепливи плочи – 180 ° ротирачко горно тело – Боја: Црвена – Напон 230V/50HZ – Приклучок: VDE – Димензии на плочи (23,5 x 31,0 cm)

2.800 ден

8 на залиха

Моќност 1800 W – Гранитни плочи (мобилни) – Регулација: 3 нивоа – Термостат со сијалица – Нелепливи плочи – 180 ° ротирачко горно тело – Боја: Црвена – Напон 230V/50HZ – Приклучок: VDE – Димензии на плочи (23,5 x 31,0 cm)

Шифра: СИТО111 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.