,

GORENJE BSM600CLW

Достапност:

Нема на залиха


• Моќност на моторот (max): 250 W AC мотор за сигурно работење Тивка работа (SilentPower) Лесно чистење Ефикасно четиристрано сечило Сад за носење Копче за инстантна моќност – On/off со заштитник Едноставно отстранување на сечилот за безбедност и лесно чистење Дополнителен сад Волумен на садот: 0,6 l Капак со кој се претвора блендерот во сад за носење

2.300 ден

Нема на залиха

Спореди