GORENJE T1100CLI

Достапност:

На залиха


Функција загревање Функција за одмрзнување Број на степени на загревање: 6 Автоматско исфрлање Термостат Ниво на запеченост Контрола на потпекување Копче за исфрлање на тостот Простор за сместување на кабелот Гумени ногарки за стабилност Куќиште: Пластика + метал Боја: Беж

3.490 ден

На залиха