GORENJE B800E

Достапност:

На залиха


Моќност на моторот (max): 800 W AC мотор за сигурно работење Тивка работа (SilentPower) Лесно чистење Ефикасно четиристрано сечило On/off копче и копче за регулирање на вртежите Број на брзини за лесно ракување: 3

4.500 ден

На залиха