GORENJE K17WII

Достапност:

На залиха


Големина на садот: 1,7 l Ротација 360° Автоматско исклучување Аналоген термостат On/Off Копче Црвен индикатор за работа Strix Термостат Копче за отварање на капакот Филтер против бигор кој се отстранува Индикатор за нивото на водата Простор за сместување на кабелот Гумена подлога на садот за поголема стабилност Заштита од прегревање Сигурносен систем Заклучување на капакот

1.700 ден

На залиха