HISENSE CA70BT1AG/CA70BT1AW -15Easy Smart

Достапност:

На залиха


Разладна моќност: 6.500 W Грејна моќност: 7.100 W Ноќен режим на работа Night mode Автоматско работење Тип на дисплеј: ЛЕД дисплеј греење : -15- 24 ладење: -15 – 43