VIVAX IR2201CC

Достапност:

На залиха


ПЕГЛА СО ПАРЕА МОЌНОСТ 2200 W РЕЗЕРВОАР ЗА ВОДА ОД 360 ML, КЕРАМИЧКА ПЛОЧА, ФУНКЦИЈА ПРОТИВ КАПЕЊЕ, САМОЧИСТЕЊЕ, ВЕРТИКАЛНО ОСЛОБОДУВАЊЕ НА ПАРЕА БОЈА: СИВО-ЦРВЕНА

1.500 ден

На залиха