PHILIPS GC2142/40

Достапност:

На залиха


•Пегла на пареа •EasySpeed •Моќност:2000W •Постојана пареа:25gr/min •Ударна пареа:100gr/min •Резервоар за вода:270ml •Вертикална пареа •Систем против истекување •Non-stick

2.600 ден

На залиха