PHILIPS GC6730/30 PARNA STANICA

Достапност:

На залиха


•Пегла на пареа со резервоар •ProVelocity steam engin •Моќност:2400W •Керамичка плоча •Постојана пареа:0-110gr/min •Ударна пареа:220gr/min •Резервоар за вода:1300ml •Притисок на пумпа:5.2bar •Спреј функција •Систем против истекување •Вертикална пареа •Систем за самопрочистување •Автоматско исклучување

9.990 ден

На залиха