ST CF250BM2

Достапност:

На залиха


Хоризонтален замрзнувач Капацитет 249л Механички контроли Прилагодување на температурата Лесен ентериер за чистење A+ енергетска класа Димензии 98.5x60x85 цм

13.399 ден

На залиха