ST EHS-2000N

Достапност:

Нема на залиха


• Superior Technology • Електрично решо со 2 рингли • бела боја • 1000W+1000W • регулационен термостат • 1м должина на кабел • 15.5цм дијаметар на ринглите • заштита од прегревање

1.290 ден

Нема на залиха