ST HL-117HNP

Достапност:

На залиха


• Superior Technology • Хоризонтална греалка • 2000W • 2 нивоа на греење 1000/2000W • заштита од прегревање • прилагодлив термостат • светлосен индикатор

990 ден

На залиха