ST NCM-100 INOX

Достапност:

Нема на залиха


• Superior Technology • Миксер за матење нес кафе со подножје • Инокс • 2 брзини • 450мл сад • 100W • Ултра тивка работа

1.290 ден

Нема на залиха

• Superior Technology • Миксер за матење нес кафе со подножје • Инокс • 2 брзини • 450мл сад • 100W • Ултра тивка работа

Шифра: СИШЕ023 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.