VIVAX ACP-12CH35AEMI WIFI

Достапност:

Нема на залиха


КАПАЦИТЕТ НА ЛАДЕЊE 3,52 KW КАПАЦИТЕТ НА ГРЕЕЊE 3,81 KW ЕКОЛОШКИ ФРЕОН R32 ЕНЕРГЕТСКА КЛАСА: ЛАДЕЊЕ A++ / ГРЕЕЊЕ A+

26.990 ден

Нема на залиха