-9%

GORENJE BO717ORAW

Достапност:

На залиха


Долен и горен грејач Инфра грејач Инфра грејач со вентилатор Долен грејач со вентилатор Долен грејач, кружен грејач и вентилатор Мал инфра грејач Oдмрзнување (Defrost) Брзо загревање (FastPreheat) Чистење со AquaClean функција Одржување на топлина на приготвено јадење

20.990 ден 22.990 ден

На залиха