GORENJE DS92ILS

Достапност:

Нема на залиха


Кондензациска машина за сушење алишта со топлотна пумпа Капацитет на сушење: Голем волумен на барабанот – 9 кг Енергетска класа: A++ Исправување на влакната на ткаенината со помош на јонизатор (IonTech) Генератор на пареа (SteamTech)

43.000 ден

Нема на залиха