GORENJE GV63060

Достапност:

Нема на залиха


Енергетска класа: A++ Максимална температура на влезната вода: 70 °C Тип на мотор: Асинхрон еднофазен мотор Индикатор на одбраната програм Управување: Копче

21.500 ден

Нема на залиха