GORENJE HD122P

Достапност:

12 на залиха


Moжност за закачување На преклоп Едноставна механичка контрола Регулација на брзината: 2 Заштита од прегревање за дополнителна безбедност Приклучна моќ: 1.200 W

890 ден

12 на залиха

Moжност за закачување На преклоп Едноставна механичка контрола Регулација на брзината: 2 Заштита од прегревање за дополнителна безбедност Приклучна моќ: 1.200 W

Шифра: СИФЕ149 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.