GORENJE HD203BG

Достапност:

3 на залиха


Дополнителна нега со јонизатор Копче за ладен воздух Филтер кој се отстранува Moжност за закачување Едноставна механичка контрола Регулација на брзината: 2 Заштита од прегревање за дополнителна безбедност Приклучна моќ: 2.000 W

1.690 ден

3 на залиха

Дополнителна нега со јонизатор Копче за ладен воздух Филтер кој се отстранува Moжност за закачување Едноставна механичка контрола Регулација на брзината: 2 Заштита од прегревање за дополнителна безбедност Приклучна моќ: 2.000 W

Шифра: СИФЕ148 Категорија: