GORENJE HD215PR

Достапност:

7 на залиха


Дополнителна нега со јонизатор Копче за ладен воздух Филтер кој се отстранува Moжност за закачување Едноставна механичка контрола Регулација на брзината: Континуирано Заштита од прегревање Приклучна моќ: 2.200 W

1.990 ден

7 на залиха

Дополнителна нега со јонизатор Копче за ладен воздух Филтер кој се отстранува Moжност за закачување Едноставна механичка контрола Регулација на брзината: Континуирано Заштита од прегревање Приклучна моќ: 2.200 W

Шифра: СИФЕ147 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.