GORENJE KR1800EPRO

Достапност:

На залиха


Слој на плочата кој не се лепи за оптимални резултати Ребраста плоча за печење Еднострани плочи што се вадат Конвенционален грејач Прилагодување на висината Индикатор за температура Регулирање на температурата

7.000 ден

На залиха