GORENJE SIH1800BT

Достапност:

6 на залиха


Моќност на грејачот: 1.800 W Perfect Glide површина за пеглање Систем против создавање на бигор Вертикално пеглање за осетливи алишта Постојана пареа: 17 g/min Ударна пареа: 40 g/min Сад за дозирање вода Гумени ногарки за стабилност Волумен на резервоарот за вода: 0,20 l Должина на приклучен кабел: 2,5 m

1.790 ден

6 на залиха

Моќност на грејачот: 1.800 W Perfect Glide површина за пеглање Систем против создавање на бигор Вертикално пеглање за осетливи алишта Постојана пареа: 17 g/min Ударна пареа: 40 g/min Сад за дозирање вода Гумени ногарки за стабилност Волумен на резервоарот за вода: 0,20 l Должина на приклучен кабел: 2,5 m

Шифра: СИПЕ110 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.