GORENJE TCM800E

Достапност:

1 на залиха


Големина на садот: 0,3 l Ротација 360° Лесно чистење Аналоген термостат On/Off Копче Strix Термостат Гумени ногарки за стабилност Основа Сигурносен систем Куќиште: Пластика + метал Боја: Метал

2.200 ден

1 на залиха

Големина на садот: 0,3 l Ротација 360° Лесно чистење Аналоген термостат On/Off Копче Strix Термостат Гумени ногарки за стабилност Основа Сигурносен систем Куќиште: Пластика + метал Боја: Метал

Шифра: СИРА493 Категорија:
Овој производ може да се купи на 3-36 рати.