GORENJE WHC623E16X

Достапност:

Нема на залиха


Издувно и проточно Енергетска класа: C Максимален проток на воздух 505 m?/h Број на степени на вентилаторот: 3 Тип на осветлување: LED Јаглен филтер: 315275 Број на мотори: 1

6.990 ден

Нема на залиха