GREE AMBER GWH12YD-S6DBA2A -30

Достапност:

Нема на залиха


Енергетска класа: A+++ (8.5 / 5.1) Макс. кап. ладење: 5000 W Макс. кап. греење: 7200 W Влез. моќ. ладење: 840 W Влез. моќ. греење: 950 W Ниво на бучава: 46 dB (A) Раб. темп.: од -30 °C до 54 °C Фреон: Еколошки фреон R410A Функции: Вграден Wi-Fi Гаранција: 10 години

65.490 ден

Нема на залиха