FAVORIT L150

Достапност:

Нема на залиха


димензии В/Ш/Д: 83,8/54/59,5 cm – бруто/нето волумен: 107/106 L – ладилник нето волумен: 106 L – Енергетска класа: А+ – Гас: Р600 – боја: бела – изменлива врата – Потрошувачка на ел. енергија: 115 kWh / год

8.800 ден

Нема на залиха