FAVORIT MP8102

Достапност:

Нема на залиха


– 1000 вртежи во минута (RPM) – Капацитет: 8 kg – 15 програми – електронски програматор – копче за контрола на температура – Регулација на вртежи

15.490 ден

Нема на залиха