FAVORIT MS5000 SILVER

Достапност:

Нема на залиха


– димензии: В/Ш/Д 85/60/60 – максимален капацитет: 12 сета садови – 4 програми – брз програм 30 min. на 40 C – енергетска класа: А++ – енергетска потрошувачка: 0,90 KWh – заштита од поплава

14.990 ден

Нема на залиха