FAVORIT TCA802

Достапност:

На залиха


– Капацитет 80 L – Тип на контрола механички – Димензии 426/874 mm – Тежина (нето/бруто) 24/27 kg – Моќност 220-240V; 50 Hz – Регулација на температура на вода 35-85 C° – Копче за регулација на температура на вода – Термозаштита против прегревање 106 C° – Грејна моќност 1980 W – Работен притисок 8 bar – Сигурносен вентил max 10 bar – Приклучок за вода 1/2 inch – Заштитна магнезиум анода – Грејач – бакар – Панел LED-термостат – Дијаметар O380 mm – Емајл – сафирно плав – Изолација пур пена

7.500 ден

На залиха